Mosterdzaad

Mosterdzaadolie - Brassica Juncea Seed Extract

Uit de zaadjes van de mosterdplant wordt mooie, goudgele olie geperst. In de cosmetica wordt het vaak ingezet als massageoliën, doordat het een verwarmend en krampstillend effect heeft. Mosterdzaadolie bevat ook een hoog gehalte aan oliezuur en een goede balans van linolzuur en linoleenzuur. 

Daarnaast is het ook in haarverzorging te gebruiken; voor haarversterking en stimulatie van haargroei ben je bij mosterdzaadolie aan het goede adres!

Vetzuurprofiel Mosterdzaadolie:

  • Oleic acid: 55-70%
  • Linoleic acid: 7-15%
  • Linolenic acid: 7,5-17%
  • Eicosenic acid:
Reactie plaatsen