Regenine

Regenine is een bijzondere mix van Italiaanse vruchten en planten, die een heerlijk ingrediënt voor de huid en het haar oplevert. Zo wordt voor regenine de vliesjes van rode druiven gebruikt, net zoals extracten van Italiaanse appels, citroenen en tarwezemelen. Wat dit ingrediënt zo fijn maakt: niet alleen de bovenste laag van je huid wordt hersteld, maar ook tot in de onderste lagen wordt je huid beschermd en gevoed. Dit komt onder andere door het natuurlijke AHA-gehalte dat regenine bevat. Voor de huid is het een goed verdraagbaar product; het kan daarom gerust in rinse-off producten én in lotions die diep gaan intrekken in de huid!

Ook in formules voor haarverzorgingsproducten is regenine fijn! Het kan de shine van je haar verbeteren en vasthouden, het beschermt tegen kalk en zout dat je haar aantast én voor geverfd haar is het ook ideaal. Regenine verzegeld als het ware de kleur op je haar, zodat de kleurstof langer in je haar blijft zitten. Handig!

Al met al is regenine een uniek maar heel geschikt product om in cosmetische formules te gebruiken!

INCI: tartaric acid, Pyrus malus fruit extract, Citrus medica limonum extract, citric acid, hydrolyzed grape skin, hydrolyzed wheat bran, sodium benzoate, potassium sorbate.

 

Reactie plaatsen