Over Cosmeticawetgeving.nl

Let's create a better world, one bottle at a time

Onderdeel van Enjoy Divine Nature

Cosmeticawetgeving.nl is onderdeel van Enjoy Divine Nature. Met Enjoy Divine Nature ontwikkelen we sinds 2018 natuurlijke & vegan cosmetica voor Indie brands en verzorgen de kleinschalige productie.

We kregen in die jaren steeds meer vragen van DIY-formulators over cosmeticawetgeving, iets waar wij dagelijks mee te maken hebben.

Daarom besloten we om deze DIY te helpen hun productinformatiedossier (PIF) op te stellen zodat de wereld écht kennis kan maken met hun producten. 

Het Cosmeticawetgeving.nl team

Priscilla Rolvers cosmetic scientist

Priscilla Rolvers

Directeur

Andrea Merewood

Office Manager

Weronika Prusisz

Safety Assessor

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Geeft richting aan de complexe, abstracte regulering

De Cosmeticawetgeving Masterclass geeft richting aan de complexe, abstracte regulering. Een concreet stappen plan maakt het een stuk toegankelijker. De Excel Allergenen Calculator, waarin ook blends zijn opgenomen, is een mooie uitbreiding! - Wanda Zijlstra
Ms. Nameless
Add Your Stars
Iedere stap is helder uitgelegd
“Ben zo blij met Priscilla. Haar kennis is enorm en in combinatie met haar creativiteit en vooral haar feeling met kruiden en oliën liften mijn product tot een grotere hoogte! Ze gaat voor die oempff en gaat door net zolang tot die er is. Wat mij ook zo fascineert is dat ze de feedback die ik geef, feilloos om weet te zetten in iets bruikbaars en tastbaars.

Samenwerken met haar is gewoon uniek, persoonlijk en zeer professioneel.

Elke stap is helder uitgelegd, ik weet exact wat ik moet doen om zelf door te kunnen maar ook om haar aan de gang te houden. En ze weet ook nog eens van de hoed en de rand rondom de safety assesmments en stabiliteitstesten.

Ondertussen bewonder ik haar enorm, omdat ze ook een echte CEO van haar bedrijf met hart voor haar mensen en haar product. Alles wat via haar handen gaat heeft een hoge ethiek en authenticiteit. Kan niet meer zonder haar!” - Sandra de Bruijn, Zanta Cosmetics

Ms. Nameless
Add Your Stars
Goede begeleiding

(red. Cosmeticawetgeving is een onderdeel van Enjoy Divine Nature)

Enjoy Divine Nature is een zeer kundig bedrijf met heel veel kennis over natuurlijke cosmetica, voert een hoge standaard en is altijd op zoek naar innovaties. Zij begeleiden je goed door het gehele proces van productontwikkeling, inclusief testen en regelgeving. Angela - Food for Skin
Ms. Nameless
Add Your Stars